Astrologie Workshop

Uw geboortehoroscoop vertelt veel over wie u bent en welke potentie u in u heeft. In deze verrassende, en boeiende workshop krijgt u een kijkje in de keuken van de astrologie. U gaat zelf met uw horoscoop aan de slag en leert wat uw sterrenbeeld over u zegt en wat uw ascendant is, u maakt kennis met het huizensysteem en krijgt inzicht in wat de planeten over u zeggen.


Leer gebruik te maken van alles wat in u zit en ontdek wat uw uitdagingen, kwaliteiten en valkuilen zijn.

Thema‘s die naar voren komen zijn onder andere: individualiteit, gevoelsleven, imago.

De horoscoop is een model van meer dan alleen maar 12 typen of sterrenbeelden. U kunt de huizen, sterrenbeelden en planeten gebruiken om uzelf de goede richting in het leven te geven en vooruit te komen. U bent het niet, het is uw proces.


In deze workshop leert u uzelf, uw vrienden, collega ‘s of familie op een geheel andere manier kennen. Hebben jullie speciale wensen of willen jullie een bepaald thema in de horoscoop uitlichten? Vraag naar de mogelijkheden.


• Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8 personen

  1. Prijs € 35,- p.p.

  2. Duur 2 1/2 uur (ochtend/middag/avond)Meditatief Mandela tekenen

Het woord Mandala komt uit het Sanskriet en betekent cirkel. De rand van een Mandala symboliseert het fysieke lichaam en de punt in het midden het diepste ‘IK’ van de mens. De cirkel heeft geen begin- en geen eindpunt en staat ook symbool voor de kosmos en oneindigheid.

U vindt deze vorm terug in vele levensvormen in de natuur, zoals in de eerste plaats in de vorm van ons DNA-materiaal, in bloemen, doorgesneden vruchten, sneeuwkristallen, doorsneden van een boomstam, schelpen etc.

Ook planeetstelsels en -bewegingen zijn spiraal- of cirkelvormig.


Bijna iedereen kent de Mandala als universeel ordeningspatroon (de vormen die ontstaan, vanuit het centrum uitgaan of erin samenkomen) en haar verschijningsvormen in talloze culturen, zoals in bouw- of schilderkunst of in religieuze rituelen.


Al tekenend en kleurend ontstaat er iets heel persoonlijks. Het bezig zijn met (abstracte) vormen en kleuren is zeer inspirerend en een manier om een reis naar binnen te maken. Een Mandala creëren schept orde in de chaos en kan object zijn voor meditatie, concentratie en inspiratie. Een Mandala kan een hulpmiddel zijn bij het bewandelen van onze eigen levensweg en zoeken naar de juiste richting.


Het is ook heel bijzonder om een Mandala te maken voor een dierbaar persoon, uw geliefde, uw moeder of kind of als geschenk bij een huwelijk of geboorte te geven. Een persoonlijker en specialer cadeau kunt u niet bedenken..


• Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8 personen

  1. Prijs € 35,- p.p.

  2. Duur 2 1/2 uur (ochtend/middag/avond)


De workshops zijn ook uit te breiden tot een hele dag, inclusief lunch. Vraag naar de mogelijkheden.