Het Consult


Wanneer gaan mensen naar een astroloog?


Veel mensen komen in een bepaalde periode in hun leven met belangrijke vragen in aanraking. Deze kunnen spanning oproepen, omdat een antwoord of oplossing niet zomaar voor de hand ligt. Soms is er een gevoel op dood spoor te zitten in uw werk. Soms blijkt dat een partnerrelatie of blijken relaties in het algemeen onbevredigend te verlopen. Het kan ook zijn dat u gewoon heel nieuwsgierig bent en helemaal geen specifieke vragen of problemen hebt; ook dan kan een horoscoopconsult van grote waarde zijn.


Hoe verloopt een Consult?


Heeft u interesse een horoscoop te laten maken, dan kunt u Marian geheel vrijblijvend bellen of mailen voor informatie en desgewenst maakt zij meteen met u een afspraak voor een consult.

Hiervoor is dan wel nodig dat Marian van u gegevens ontvangt zoals; geboortedatum, plaats en een zo nauwkeurig mogelijke geboortetijd.

Het consult is heel persoonlijk en uiterst vertrouwelijk.

Wat zijn de tarieven?


U ontvangt uw persoonlijke horoscooptekening en een zeer gedetailleerde en overzichtelijke uitwerking hiervan op papier, gebundeld in een fraaie bewaarmap. Een waardevol document voor altijd en een geschenk aan uzelf..

Uw geboortehoroscoop wordt ook nog eens uitgebreid en deskundig door Marian toegelicht in een persoonlijk consult van ruim 1 1/2 uur.


Een geboortehoroscoop kost € 95