Marian den Mulder, astrologie is haar passie.


Marian den Mulder brengt mensen in contact met wezenlijke zaken en de astrologie is hiertoe een wonderbaarlijk en doeltreffend instrument. Haar praktijk ‘DE ASTROLOGE’ is opgericht om mensen te spiegelen in hun weg naar bewust ZIJN.


Met behulp van haar intuïtie, levenswijsheid én kennis van astrologie geeft Marian adviezen en inzichten over allerlei zaken aan de hand van horoscopen en astrologische symboliek. Zij geeft cliënten inzicht in zijn of haar eigen mogelijkheden, beslissingen en verantwoordelijkheden.


Of astrologie werkt is voor Marian geen vraag. Door het bestuderen van haar eigen horoscoop is zij het grotere geheel gaan zien en is ze gaan begrijpen waarom bepaalde zaken in haar eigen leven zo gelopen zijn.  Het geeft enorm veel inzicht in je persoonlijkheid en mogelijkheden om aan jezelf te werken.


Ook zag Marian duidelijk overeenkomsten tussen mensen met dezelfde sterrenbeelden (de zonnetekens) en begon ze eigenschappen te herkennen. Ze begon haar eigen astrologische theorie en kennis op te bouwen door mensen te observeren en boeken te bestuderen. Hierdoor ontwikkelde zij haar ‘feeling’ voor de astrologie. Op de achtergrond speelde sterk de wens om de astrologie meer en meer te doorgronden. Ze leerde horoscopen te berekenen en ging aan de slag met duidingen maken. Hoe meer zij zich in deze materie verdiepte hoe meer ze wist dat er iets essentieels in de astrologie zat.


Marian den Mulder heeft een door de Astrologische Vakvereniging Nederland AVN erkende beroepsopleiding tot astroloog gevolgd en ontwikkelt zich momenteel verder tot spiritueel coach.  Door een verbinding te maken tussen astrologie en spiritualiteit hoopt zij mensen nog meer te kunnen helpen met de levensvragen die ze hebben.

Verder heeft Marian PSW, Psycho Sociaal Werk gestudeerd en de opleiding Genezend Tekenen gedaan.


In Mandala-tekenen brengt Marian het tekenen en astrologie samen door het maken van geboortemandala’s op basis van astrologische gegevens.